Over Coach4you Wijk bij Duurstede

Coach4you Wijk bij Duurstede is een vrijwilligersorganisatie die als doelstelling heeft het (onder)steunen van kinderen bij de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Dit doen wij door middel van coaching, dit in nauwe samenwerking met de betreffende scholen.

Wij coachen een leerling vanaf eind groep 8 tot en met het begin van de 2e klas voortgezet onderwijs. Voor sommige kinderen is deze stap lastig en kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. De redenen waarom de kinderen een coach krijgen, zijn divers.

Lees verder over Coach4you


De mensen achter Coach4you

De coaches vormen de kern van Coach4you en dit doen zij geheel belangeloos en vrijwillig. Coach4you Wijk bij Duurstede is onderdeel van Stichting Gilde Nederland. Ook coach worden? Meld je aan!

Bestuur

Het bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Joop van Ditmarsch, 06-10447146
  • Coördinator: Loes van Ditmarsch, 06-43081054 

Heeft u vragen aan het bestuur, dan kunt u deze richten aan de secretaris via: info@coach4youwijkbijduurstede.nl

Coördinator

Deze staat onze coaches met raad en daad bij. Doet de intakegesprekken en kijkt welke leerling en coach het beste matchen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de leerling, ouders/verzorgers en het onderwijzend personeel.

Voor meer informatie over coaching kunt u contact opnemen met de secretaris via: info@coach4youwijkbijduurstede.nl

Donatie

Stichting Gilde Wijk bij Duurstede is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op 15 november 2019 (RSIN: 860614050).
Coach4you Wijk bij Duurstede draait volledig op vrijwilligers. Wij zijn daarom afhankelijk van subsidies en giften. Ons werk steunen?  U kunt ons helpen met een gift via: NL10RABO0348270615 t.n.v. Stichting Gilde Wijk bij Duurstede.